Sağlık ve Zindelik için Gereken Minimum Egzersiz Miktarı Nedir?

Sağlık ve Zindelik için Gereken Minimum Egzersiz Miktarı Nedir?

Egzersiz Miktarı Nedir?

Kişiye, yaşam tarzına ve hedeflere bağlı olmakla birlikte, kardiyo, ağırlık çalışma veya esneme egzersizlerinin günde 20-60 dakika gerektiğidir. Bu sayıların en iyi sonuçları verdiğini kimse inkar edemez ancak daha kısa sürede büyük işler başarmak mümkündür.

Gerçek şu ki, insanların çoğu, sağlıklı hareket için fiziksel açlık hissetmelerine yardımcı olan "beden-zihin" bağlantısını kaybetti. Terlemekten nefret ediyor, yürümeyi sevmiyor ve sıklıkla açlık için susuzluk veya duygusal acıyı karıştırıyorlar.

egzersiz

Bir egzersiz rutinine başlamak için için, günde beş dakika bile daha sağlıklı bir hayata başlamaya yardımcı olabilir. Bu rutinden en iyi şekilde yararlanmak için güne yayılmalıdır. 09:00, 12:00, 15:00, 18:00 ve 21:00 saatlerinde altmış saniyelik çalışma önerilir. Bu yaklaşım olağanüstü güçlü bir etkiye sahiptir.

Karın kaslarına konsantre olun. Karın kası vücuttaki en önemli kas grubudur. Duruş, sindirim ve cinsel işlevlere yardımcı olur. Atletik performans için kritiktir ve gücü vücudun alt kısmından üst kısmına aktarır. Görünüşe gelince, abdominaller "sağlık penceresi" olarak adlandırılır.

Egzersizler doğru nefes alma teknikleriyle birleştirildiğinde mükemmel bir karın egzersizi sağlanabilir. Doğru nefes alma tekniğini öğretebilecek birçok yoga, Tai Chi ve dövüş sanatları videolarından yararlanılabilir.

Diğer kas gruplarına fayda sağlamadan karın kaslarını geliştirmek neredeyse imkansızdır. Verimi en üst seviyeye. çıkartmak için tüm kas grupları çalıştırılmalıdır.

Daha fazla yemek tariflerimiz için buraya tıklayınız

Google Play ücretsiz indir : Form Assist

App Store ücretsiz indir : Form Assist

Form Assist Egzersiz Koçu

Pelin İpekören


Yorum bırak

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın