Egzersiz Yapmayı Nasıl Severim?

Egzersiz Yapmayı Nasıl Severim?

Egzersiz

Olumlu ol: Egzersiz yapman hayatında katı kurallar olacağı anlamına gelmiyor. Kendini iyi hissetmek için yaptığını ve sadece kendine sorumlu olduğunu unutma. 

Yakın hedefler belirle: Öncelikle kendine günlük, kısa hedefler belirlemeye çalış. Süreç ilerledikçe yaptığın egzersizler sana daha kolay gelecek, çünkü güçleniyor olacaksın. Ve vücudun kendini hazır hissettikçe senden daha fazlasını isteyecek.

Keyif al: Başlangıçta yaparken keyif aldığın, uygularken sana daha iyi hissettiren egzersizleri seç ve yeni egzersizler deneyimleyerek neleri sevdiğini bul.

egzersiz

Müziği aç: Favorilerinden oluşan ve seni motive eden bir playlist hazırla. Özenle seçerek oluştur ve sık sık güncelle.

Spor arkadaşı edin: Seninle tatlı rekabet içinde olabilecek, kolay yılmayacak ve motive edecek bir arkadaş edin.

Görüntü için değil, sağlık ve başarı için: Egzersizi sadece görüntü için yapmayı bıraktığında başarı sana gelecek. Kendini bir bütün olarak  en iyi versiyonuna ulaşmak için motive et. Sağlıklı ve dinamik olmak için adım at. 

Nesine? Egzersizine: İddiaları egzersizle değiştir. Nesine? 15 Squat’ına. :) 

Hafta sonu grubuna dahil et: Arkadaşlarınla yaptığın hafta sonu programlarına kısa ve tüm grubun yapabileceği egzersiz programlarını da dahil et. Grup aktivitelerinde her zaman enerjin en üst seviyede olacak, arkadaş bağların daha sağlıklı ve kuvvetli olacak. Tıpkı senin gibi. :)

Birebir antrenörle çalışmaya uygun zaman ve imkan bulamıyorsan, yanındaymış gibi egzersiz yapabileceğin, mesajlaşabileceğin, egzersiz sırasında soru sorup video paylaşabileceğin ve kişisel antrenör deneyimini en yakın şekilde deneyimleyebileceğin Form Assist uygulamamızı indir. :) Sana özel egzersiz programının yanı sıra günlük rutinine dahil edebileceğin, tatilde ve seyahatlerde de rahatlıkla uygulayabileceğin ücretsiz programlardan yararlanabilirsin. :)

Daha fazla yemek tariflerimiz için buraya tıklayınız

Google Play ücretsiz indir : Form Assist

App Store ücretsiz indir : Form Assist

Pelin İpekören

Form Assist Kişisel Egzersiz Koçu


Yorum bırak

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın