Neden Form Assist diyetisyenine ihtiyacımız var?

Neden Form Assist diyetisyenine ihtiyacımız var?

Neden Form Assist diyetisyenine ihtiyacımız var?

Diyetisyen, kendisine başvuran kişileri psikolojik ve sosyal yönüyle ele almakta, vücut ağırlığı yönetimini kazandırmakta, hastalıklara karşı koruyucu önlemler aldırmakta ve beslenme tedavisi uygulanması gereken hastalıklarda beslenme planı oluşturmaktadır.

Bir kişinin ‘diyetisyen’ unvanını alabilmesi için ilgili fakültenin 4 yıllık ‘Beslenme ve Diyetetik’ bölümünü tamamlaması gerekmektedir. Bu 4 yıllık eğitim süreci boyunca danışan ve hastalarla nasıl iletişim kurması gerektiğinden, diyetlerdeki menüleri nasıl hazırlayacağına kadar geniş bir yelpazede teorik ve pratik dersler almakta ve stajlarını tamamlamaktadır. İnternetten veya herhangi bir kurumdan alınan herhangi bir sertifika kişilere ‘diyetisyen’ unvanını veremez.

form assist diyetisyeni

Vücut ağırlığı yönetimini sağlamak için:

Diyetisyen deyince akla zayıflama programları gelse de diyetisyenler vücut ağırlığı kaybettirmenin yanında vücut ağırlığı kazandırmak ve form tutmak amacıyla da destek sağlamaktadırlar. Form Assist, fazla kilolardan kurtulmak, kilo kazanımı sağlamak veya formda kalmak için gerekli diyetisyen, diyet listeleri, küçük ipuçları, blog yazıları ve yemek tarifleri ile sizlere hizmet vermektedir.

Hastalıklardan korunmanız için:

Dünya Sağlık Örgütü ve diğer birçok sağlık kuruluşu doğru beslenme ile birçok hastalığın önleyebileceği ve/veya risk faktörlerinin azaltılacağını söylemektedir. Form Assist önleyici beslenme ve egzersiz programlarıyla sizlere destek olmaktadır. Diyabet, tansiyon, kalp hastalığı, tiroid, kanser ve diğer hastalıklar için kişiye özel beslenme programları sunmakta ve yakından takip hizmeti vermektedir.

Aktif bir şekilde egzersiz yapanlar veya sporcular için:

Vücuda kas kazandırmak veya uygun vücut kütle indeksine gelebilmek için doğru beslenme planı uygulanması çok önemlidir. Form Assist diyetisyenleri egzersiz veya spor türüne uygun kişiye diyet programı sunmakta ve ilgili tarifleri paylaşmaktadır.

Anneler için:

Form Assist ile gebeliğin başından emzirme döneminin sonuna kadar anneler için sağlıklı diyetler planlamaktadır. Anne ve bebek beslenmesini düzenlemekte hem de anne ve bebeğin sağlığına yönelik programları tamamen anne ve bebeğine özel olarak hazırlanmaktadır.

Yoğun çalışan kişiler için:

Form Assist, yoğun çalışma temposunda sağlıklı beslenmeye zaman ayıramayan kişilerin her an yanında olan uygulamasıyla diyetisyenlere kolayca ulaşabilmelerini ve diyet programları ilgili danışabilmelerini sağlar.

Bütçe planlaması yapanlar için:

Özel diyetisyenlere bütçe ayıramayanlar Form Assist’in uygun ücretlendirilmiş üyelik paketleri ile kişiye en uygun beslenme planını sağlamaktadır.

form assist

Hastalık durumu için:

Hastalık durumunda Form Assist her zaman yanınızdadır. İlaç tedavisi kadar beslenme tedavisi de tam sağlık durumu için önemlidir. Form Assist hastalıklar sırasında gerekli beslenme programları ile kişiyi daha zinde tutmak, ve iyileşme sürecini hızlandırmak konusunda gerekli desteği sağlamaktadır. Hepsi ve daha fazlası için Form Assist ailesi sizleri App Store ve Google Play’ de beklemektedir. Sadece 5 dakika ayırarak bilgilerininizi girebilir ve üyelik paketlerine ulaşabilirsiniz. 

 

Daha fazla yemek tariflerimiz için buraya tıklayınız

Google Play ücretsiz indir : Form Assist

App Store ücretsiz indir : Form Assist

Dyt. Meltem Pınar Yıldırım

Form Assist Diyetisyeni