15 Gün Üyelik Hediyeli Squat Meydan Okuması

15 Gün Üyelik Hediyeli Squat Meydan Okumas

Squat Meydan Okuması

15 gün üyelik hediyeli squat meydan okuması diyoruz. Sen de var mısın? Vücudumuza bir iyilik yapıp hadi hep beraber hem şekillendiriyor hem de sağlıklı beslenerek pozitif enerji topluyoruz.

Suat meydan okuması bildiğiniz gibi bir challenge olmakta. Bu illa birine meydan okuma diye düşünülmesin. Kendinize karşı hayatı olumlu yönde etkileyecek bir meydan okuma diyebilirsiniz. Neden mi? Çünkü kendimizi seviyoruz ve biraz da olsa şekillenmek istiyoruz.

E oturduğumuz yerden şekillenmeyecek, istediğimiz gibi görünmeyeceğiz. İllaki bir aksiyon, bir hareket olması gerekmektedir. Bu yaptığımız hareket sadece vücudumuzu zinde tutmayacak, sağlıklı bir zihin gelişimine katkı sağlayacaktır. Sağlıklı zihin nereden geliyor demeyin!

Siz meydan okumaya başladığınız andan itibaren vücudumuz sizi sağlıklı besinler yemeye, yediğiniz yiyeceklerin kalorisini dikkat etmeye ve abartıya kaçmadan yemeye dikkat ettirecektir. Unutmayın ki spor ile beden gelişir ve spor ile hayata bakış açılarımız değişmektedir.

egzersiz

15 Gün Üyelik Hediyeli Squat Meydan Okuması

7 gün boyunca Squat Challenge ‘ı tamamlayın, b15 günlük ücretsiz egzersiz planına sahip olun, bir ay boyunca yanında olacağımız sana uygun egzersiz programı hazırlayalım, istediğin forma girmene yardımcı olalım. 

Nasıl Katılacaksınız? 

1-  İlk olarak ana sayfadaki 'Egzersiz' sekmesine gidin.

 

2-  Ardından ücretsiz programlara doğru ilerleyin,  

3- Herhangi bir  egzersiz programını seçin.

Bu egzersiz seçimi şöyle olmalıdır:

İlk gün 1. GÜN’ü,

Ertesi gün 2. GÜN’ü

Sonraki günü 3. GÜNÜ olarak seçiminizi yapmanız gerekmektedir ve sırayla sürdürülmelidir.

4- Egzersizlerinizi verilen süre boyunca tamamlamaya özel gösterin, dinlenme sürelerinde bekleyin. Eğer kendinizi hazır hissediyorsanız, beklemeyi daha kısa tutarak (başla tuşuyla) haraketi başlatabilirsiniz. 

5- Son olarak egzersizlerinizi bitirdiğinizde 'Egzersizinizi Tamamladınız' sayfasına yönlendirileceksiniz. Ne kadar kalori yaktığınızı görebileceksiniz. Dilerseniz ne kadar zorlandığınızın geri bildirimini bırakabilirsiniz. Hepsi bu kadar..

  

Eğer nerede kaldığınızı hatırlamak ve egzersizinin nasıl geçtiğini görmek isterseniz, uygulama ekranın altındaki Zaman Tüneli’ne Gitmeniz ve “Egzersizler” sekmesindeki günlük egzersizlerinizi görebilirsiniz.

 Not:

Egzersizlerinizi tamamlama düzeyini dikkate almayınız. Bu bölüm üyelik paketlerimizden birine sahip iseniz, size özel yazılmış egzersiz programları ne kadar tamamlamış olduğunuzu gösteren bir alandır. 1.gün için 1.GÜN ve tamamlama işaretini görmeniz yeterli. Başarılar:)

Daha fazla yemek tariflerimiz için buraya tıklayınız

Google Play ücretsiz indir : Form Assist

App Store ücretsiz indir : Form Assist

Form Assist