Uygulamamızdaki Aksaklık Hakkında Duyuru

Hizmet aldığımız bulut servis sağlayıcımızda yaşanan büyük yangın dolayısı ile hizmet verdiğimiz bazı müşterilerimizin verisine ulaşamıyoruz. Bu durumdan ötürü sizlerden özür dileriz. 

Süreci daha iyi anlatmak adına soru cevap şekilinde detayları görebilirsiniz.

Neden programlarımı göremiyorum?

Yedeklerimiz aynı datacenterda başka sunucularda barınmasına rağmen tüm datacenter yangından etkilendiği için henüz datalarımızın hepsini alamadık. Ancak daha eski tarihli yedeklerimizi faaliyete alarak uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırdık. 

Eğer üyeliğiniz olmasına rağmen uygulamadaki size özel programları görüntüleyemiyorsanız, datalarınız silindiği içindir. En kısa zamanda dataları kurtarmaya çalışıyoruz ancak verilerin kurtatılamama ihtimalini göz önünde bulundurarak hizmet vermeye devam etmek istiyoruz.

Nasıl hizmet almaya devam edebilirim?

Uygulamamızın "ayarlar" bölümünden oturumunuzu kapatarak, yeni bir üyelik açabilirsiniz.

Yeni hesap açarsam çifte ücretlendirme olur mu?

Abonelik paketleriniz Google Play ve App Store üzerinden sağlandığı için, aynı telefon ve aynı Google / Apple kimliğini kullandığınız sürece tekrar ücretlendirme yapılamaz.

Paketimi nasıl aktif ederim?

Yeni üyelik açtıktan sonra, Üyelikler sayfasından "Aboneliğimi Geri Yükle" tuşuna basarsanız paketiniz hesabınıza tanımlanacaktır.

Eğer olmazsa lütfen destek bölümünden lütfen bize bildirin, yardımcı olacağız.

Telafisi ve ücret iadesi olacak mı?

Uygulamamızı aktif olarak kullanamadığınız günler için, 2 haftalık hizmeti ücretsiz olarak vereceğiz. Uygulamamıza yeni üyelik ile tekrar giriş yaptığınızda konuyu ekibimizden birine yönlendirdiğinizde size yardımcı olacağız.

Yaşanan aksaklıktan dolayı üzgün olduğumuzu ve tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların tarafımızdan alındığını bildirmek isteriz.

Dünyadaki milyonlaca websitesi, devlet kurumları ve bankaları etkileyen durum ile ilgili detaylı bilgiye  buraya tıklayarak erişebilirsiniz.